Speciální karamelky - Přinášejí chuť, texturu a jedinečnost gurmánským produktům...
Speciální karamelky jsou karamelky vzniklé kontrolovaným působením tepla na potravinářské cukry za přítomnosti dalších ingrediencí: mléko, smetana, máslo, slané máslo, ovocné extrakty, med, slad, čokoláda, rostlinné tuky…
Speciální karamel existuje ve všech formách: prášek, kousky, tekutina, pasta, ale také v BIO řadě. Je to karamel s texturou a chutí, který se používá jako poleva, náplň, přísada a mramorování „ripple“. Jedná se o karamel, který si vybíráme s cílem dosáhnout textury a chuti, které charakterizují a dávají silnou identitu hotovému produktu.
Možné použití:
ZMRZLINY
MLÉČNÉ DEZERTY
ČOKOLÁDY
SUŠENKY
PEČIVO
ČOKOLÁDOVÉ A CEREÁLNÍ TYČINKY
SPECIALITY PIVOVARŮ